Bolha Hladilnik

V Sloveniji je največji spletni oglasnik Bolha. Hladilnik, avto, oblačila, živali, lepotni pripomočki, ali pa otroška oprema, na bolhi lahko najdete vse.

Ne glede na to, ali kupujete, ali prodajate, je najboljši spletni oglasnik zagotovo Bolha. Hladilnik lahko dobite za zelo nizko ceno, nekatere stvari, pa ljudje celo podarjajo. Kot zanimivost, največ iskanj na bolhi je povezanih z avtom, otroško opremo in oblačili. Vsak dan je na voljo več kot 500.000 malih oglasov, oglašujejo pa tudi podjetja.

Kakšne stvari mi lahko ponudi bolha – hladilnik, pomivalni stroj, ali tudi avto?

Bolho vsakodnevno uporabljamo že več kot 10 let. Največji spletni oglasnik v Sloveniji, nam lahko ponudi veliko stvari, predvsem rabljenih. Nekatere stvari pa so lahko tudi čisto nove, saj se nekateri uporabniki zmotijo pri nakupu, ali pa si premislijo in zato stvar hitro prodajo naprej. Ne glede na to, ali želite kupiti, ali prodajati, je zagotovo najboljši oglasnik bolha. Hladilnik je na primer ena taka stvar, ki je na bolhi zelo iskan. Mogoče zato, ker spada pod kuhinjsko opremo in je nepogrešljiv element v naši kuhinji. Veliko ljudi hladilnik, ali pa drugo opremo za stanovanje tudi podari. To lahko vidite v zavihku bolha podarim. Tudi če kupujete, ponavadi so cene zelo nizke, saj se ljudje odločijo, da prodajo samo zato, da se znebijo stvari, ker jo več ne potrebujejo in se jim ne gre za zaslužek. Če želite kupiti poceni rabljen avto, je tudi bolha pravi naslov. Avtov ponavadi nihče ne podarja, zato boste morali odpreti bolha prodam in v iskalni niz vtipkati avto.

Kdo lahko prodaja na bolhi?

Če kupujete in ste se odločili da je pravi oglasnik bolha – hladilnik dobite že za 20 evrov, ne rabite ničesar drugega, kot samo brskalnik. Če pa želite na bolhi tudi prodajati, pa se morate registrirati. Registracija je brezplačna in zelo preprosta. Ker je na bolhi veliko ponudb, pripravite oglas, ki bo obiskovalce prepričal, da kupijo od vas:

  • v oglasu naj bo čimveč realnih fotografij
  • naslov oglasa naj bo tak, da pritegne
  • vaš izdelek podrobno opišite
  • k oglasu pripišite vse potrebne podatke glede plačila
  • navedite realno ceno
  • obiskovalce povabite, da stopijo v stik z vami

Izbral sem spletni iskalnik bolha, hladilnik me najbolj zanima. Kako ga najlažje najdem?

Odločili ste se, da potrebujete nov hladilnik, ker želite rabljenega, ste se odločili, da ga boste poiskali na bolhi. Če ste v Google vtipkali bolha kom, vas je brskalnik verjetno preusmeril na bolha.com, pravo spletno stran, ki jo iščete. Ko ste na bolhi, se vam bo prikazal seznam kategorij, kjer lahko izberete tisto, ki vas zanima. Ko ste izbrali pravo, lahko oglase še dodatno filtrirate, da se približate svojemu iskanju v iskalniku bolha, hladilnik v vašem primeru. Priporočamo, da vsak oglas temeljito pregledate, da boste imeli čimveč informacij, ko stopite v stik s prodajalcem.

V Google sem vtipkal bolha hladilnik cena, bom dobil prave informacije?

Veliko zadekov, ki se vam je prikazalo, zagotovo vodi na pravo stran na bolhi, oziroma na tisto, ki vam bo dala informacijo o ceni hladilnika, ki vas zanima.

envelope