Ali dobro poznate prednosti in slabosti ki jih prinaša Apple prenosnik

Apple prenosnik je eden najtanjših in najlažjih prenosnih računalnikov Apple. Aktualna serija je bila predstavljena leta 2018 in je prehitela tržni delež 11-palčnega prenosnika, ki je v trgovinah kraljeval vse od leta 2016, danes je moč v ponudbi na https://www.markoshop.si/144-prenosniki-apple najti več atraktivnih modelov.

Če tudi sami hrepenite po novemu prenosniku znamke Apple naj vam povemo, da je Apple prenosnik je na voljo v treh različnih odtenkih – srebrni, zlati in vesoljsko sivi. Poznavalci in strokovnjaki pravijo, da je to najbolj ekološki prenosnik do sedaj, saj je sestavljen iz 100 odstotkov recikliranega aluminija.  

Kaj morate vedeti pred nakupom Apple prenosnika

Lastniki naprav Apple se ponašajo z briljantnim zaslonom, celodnevno življenjsko dobo baterije, odlično sledilno ploščico na dotik, ID-jem na dotik in tipkovnico najnovejše generacije. Zdaj je tu vprašanje. Vse omenjene lastnosti, ki jih nudi Apple prenosnik, vam bodo lajšale vsakodnevno delo na računalniku in vam omogočale enostavno upravljanje prenosnika. 

Seveda pa ima Apple prenosnik tudi kašno težavo. Ena od njih je zagotovo tipkovnica. Zvesti uporabniki so se namreč že večkrat pritožili čez tipkovnico, ki jo nudi Apple. Metuljska tipkovnica prenosnika je problematična težava že od prihoda. Glede na različna poročila in pritožbe glede tipkovnice, uporabniki poročajo o različnih težavah, vendar Apple zagotavlja, da težavo odpravljajo. 

S kakšnimi težavami se srečuje Apple prenosnik?

Najpogostejša težava je ta, da preslednice med klikom vstopajo z dvema presledkoma, kar se dogaja tako pri vseh Apple prenosnikih. Glede na prodajno stališče je bil Apple prenosnik zaradi svoje lahke funkcije eden najbolje prodajanih prenosnikov. 

Značilna oblika in izjemno lahko telo sta postala velik hit med vsemi mladimi in podjetniki, saj predvsem mladi obožujejo prenosnike, ki so tanki in lahki, saj jih tako lahko povsod odnesejo s seboj. Lahkost je izredno pomembna karakteristika predvsem pri tistih uporabnikih, ki v večjih mestih uporabljajo javni prevoz ali kolo saj med vožnjo ne smejo biti preveč obremenjeni. 

envelope