Brezrokavniki so lahko odličen promocijski tekstil

Nekateri kosi oblačil so precej bolj praktični, kot pa si morda mislimo. Med njimi so tudi brezrokavniki, ki so lahko odlično koristni zlasti v prehodnem letnem času. Tedaj pogosto namreč ne vemo, kakšno vrsto gornjega oblačila bi uporabili, da nam ne bi bilo prevroče ali da nas ne bi preveč zeblo. Ravno brezrokavnik pa je lahko takšen kos, ki zadosti našim potrebam v poznem spomladanskem ali jesenskem času.

Res pa je, da so na trgu brezrokavniki na voljo v najrazličnejših modelih. Nekateri so zasnovani sila elegantno, spet drugi športno, tretji pa morda nekje vmes. Med seboj se razlikujejo tudi po materialih, iz katerih so narejeni. Verjetno pa ste opazili, da se lahko brezrokavnik koristno uporablja tudi v prometu, in sicer za še večjo vidljivost oziroma varnost.

Brezrokavnik z logotipom znanega podjetja

Neredko pa brezrokavnike lahko srečujemo tudi v kategoriji promocijskega tekstila. Ta je na sploh med najbolj priljubljenimi izdelki promocijskega materiala. Poleg brezrokavnikov se v te namene uporabljajo tudi majice, jakne, kape, rokavice, skratka tisto, kar ljudje še posebej radi nosijo.

brezrokavnik

Brezrokavniki so univerzalno oblačilo, primerno za uporabo v nešteto različnih okoljih.

Če ste na primer podjetnik in svoje stranke, zaposlene, poslovne partnerje in še druge radi tu in tam obdarite, imate zagotovo pri roki kar nekaj promocijskega materiala. Če brezrokavniki še niso del tovrstnega materiala, vam priporočamo, da jih daste na seznam. Izberite dobrega ponudnika s takšnim materialom ter na izbrane modele brezrokavnikov natisnite ime ali pa logotip svojega podjetja.

Kakšen model brezrokavnika izbrati

Omenili smo, da so lahko brezrokavniki različno zasnovani in izdelani iz različnih vrst materialov. Nekateri med njimi segajo do pasu, drugi do kolen, tretjim so dodani še kakšni prav posebni dodatki. In kakšen brezrokavnik je najbolje izbrati kot promocijsko darilo?

Če odgovora na to vprašanje ne veste, vam lahko pri izbiri pomagajo ponudniki takšnega materiala. Na spletu najdite najboljše med najboljšimi, nato pa na njihovi spletni strani preverite celotno ponudbo. Sami se lahko odločite za model brezrokavnika, za katerega menite, da bo najbolj všečen za vse tiste, ki jim takšno darilo želite podariti, saj ne nazadnje dobro vplivajo na uspeh vašega poslovanja.

Daleč najbolj priljubljene vrste promocijskega tekstila

Na sploh je promocijski tekstil izjemno priljubljeno darilo, ki ga je vesela prav vsaka stranka, zaposleni, poslovni partner ali pa katera druga oseba. Še toliko bolj pa so ga omenjene osebe vesele, če vedo, da je narejen iz kakovostnih materialov in da je izbrana velikost zanje povsem prava. Ne nazadnje tudi ni vseeno, ali jim podarite le preprosto kratko majico ali morda vrhunsko krojeno jakno.

promocijski-tekstil

Obstaja nešteto vrst promocijskega tekstila, na katerega se lahko naredi potisk.

Med daleč najbolj priljubljene vrste promocijskega tekstila zagotovo sodijo jakne, na primer softshell jakne. Takšna jakna bi morala biti del prav vsake garderobe, saj je sila uporabna oziroma praktična za nošenje, še posebej v prehodnem letnem času. Poleg jaken so odlična izbira tudi brezrokavniki, ki ravno tako lahko veljajo za sila priročen kos oblačila. Zaželene so tudi vetrovke, majice, ravno tako tudi manjši kosi tekstila, kot so na primer kape, nogavice, rokavice, šali. Nikakor pa ne smemo niti mimo puloverjev s kapuco, ki se najpogosteje imenujejo kar hoodiji.

Prednosti kakovostnega tekstila za promocijo

Če boste za promocijo oziroma dobro reklamo svojega podjetja uporabili tudi promocijski tekstil, potem je to zagotovo več kot odlična odločitev. A pazite pri izbiri materialov, iz kateri bo izbrani tekstil izdelan. Od njih je namreč v veliki meri odvisna kakovost, trpežnost pa tudi obstojnost. Obdarjenec ne bo prav nič vesel promocijske majice, ki bo že po prvem pranju povsem neuporabna. S tem pa vas seveda niti ne bo spoštoval in vam ne bo hvaležen za darilo, saj bo dobro vedel, da je od vas prejel le cenen kos oblačila.

Po drugi strani pa si lahko s pomočjo vrhunsko krojenega promocijskega tekstila pri svojih zaposlenih, strankah ter poslovnih partnerjih pridobite zelo veliko mero spoštovanja.

Kje se najbolj splača naročiti promocijski tekstil

Celotno naročilo promocijskega materiala vas lahko stane nemalo denarja, zato najprej preverite čim več ponudbe in si zagotovite ponudnika, ki vam za manj denarja lahko ponudi vrhunske izdelke. Takšnega lahko preprosto najdete tudi na spletu. Odlična novica je tudi ta, da vam večina prvovrstnih spletnih ponudnikov s promocijskim materialom lahko ponudi še tisk logotipa ali kar koli drugega na vaš izbran promocijski tekstil.

Pri tisku bodite pozorni na samo vrsto. Vprašajte ponudnika, kakšen tisk vam je torej na voljo. Odločite se za tistega, ki je obstojnejši.

envelope