Izjemna industrijska vrata

Industrijska vrata so sama po sebi namenjena skladiščem, poslovnim prostorom, trgovinam, kmetija, gasilskim domovom, raznim industrijam in še ostalim gospodarskim objektom, katera potrebujejo zasebnost in varnost. Industrijska vrata so robustnega videza, prav tako pa so zelo močna, saj varujejo dostop do samega objekta. Največkrat so industrijska vrata izdelana po naročilu, saj vsak naročnik potrebuje točno določeno velikost in vrsto industrijskih vrat.

Kakšne so lastnosti zares kakovostnih industrijskih vrat?

Izpolnjenih mora biti, kar nekaj komponent, da lahko rečemo, da so industrijska vrata zares zelo kakovostna in varna. Najprej je zelo pomembna izbira materiala, pri izdelavi industrijskih vrat morajo biti uporabljeni, kar se da najbolj kakovostni materiali, saj bodo tako lahko služila svojemu namenu. Zagotovljena mora biti tudi varnost pri upravljanju z vrati, zaželeno je, da so moderno dizajnirana ter da imajo popolno avtomatizacijo, ker s tem nudijo popolno udobje.

Na izbiro je ogromno število industrijskih vrat (https://www.dorman.si/industrijska-vrata.html). Lahko so narejena v različnih dimenzijah, barvah in dizajnih. Na željo posameznika so lahko nekatere sekcije vrat tudi zastekljene, kar pomeni boljšo osvetljenost prostora, kar prinaša veliko bolj zdravo in prijetno delovno okolje, prav tako pa s tem omogočite manjšo porabo električne energije. Vsa kvalitetna industrijska vrata morajo biti narejena po evropski normi.

 Zelo priljubljena rolo industrijska vrata

Rolo industrijska vrata so ena izmed najbolj priljubljenih industrijskih vrat, ko pride do izbire le teh. Izbira takih vrat se priporoča tam, kjer je zahtevana precej velika frekvenca odpiranja vrat. Takšna vrata omogočajo, da je porabljenega zelo malo prostora, kar omogoča prihranitev energije in zavzetega prostora.

Rolo industrijska vrata, katerih lamele so polnjene s CFC poliuretansko peno, so udobna, enostavna in varna za uporabo. Lamele so narejene iz aluminija in so višine 100 mm ter debeline 30 mm. Naročnik ima možnost izbire barv, čeprav so do sedaj  največkrat uporabljene barve bela, antrancitna in srebrna barva. 

envelope