Kakšno ponudbo ima za all on 4 Slovenija?

Še do nedavnega je veljalo, da se splača v iskanju ugodnih zobozdravniških storitev pokukati predvsem k tujim ponudnikom. Tako se je razvil neke vrste medicinski turizem, če je bilo moč v tujini najti nekoliko cenejše storitve. Najbolj relevantno je to pri dražjih storitvah, kjer se popusti bolj poznajo – med temi storitvami je gotovo tudi kompletna proteza na implantatih all on 4. Slovenija seveda ima ponudbo te vrste, a pogosto še vedno pogledujemo proti ponudnikom iz tujine.

Za all on 4 Slovenija prepriča predvsem tiste, ki iščejo hitre in zanesljive storitve. Morda niti ni časa iskati alternativ ali pa se preprosto nismo pripravljeni posvečati svojega truda takšnim prizadevanjem, če najdemo dobre rešitve že pri lokalnih zobozdravnikih. Tudi cene postajajo vedno bolj ugodne.

Za all on 4 Slovenija lahko ponudi dobre cene

All on 4 je ena izmed tistih storitev, pri katerih lahko enostavno dobimo točne cene. Čeprav gre za dokaj kompleksne posege, je možno običajno že vnaprej predvideti, kakšni bodo stroški, s tem da seveda dopustimo nekaj tolerance za morebitna doplačila. A predvsem je pomembno, da dobimo dobro predstavo o tem, koliko nas bo ta storitev stala.

Pozanimamo se lahko neposredno pri zobozdravnikih. Dentalni center Artident nudi storitev all on 4 že za dobrih 4000 evrov, kar je odlična cena za kakovostno storitev in trajno rešitev brezzobosti. Bolj značilne so sicer višje cene, za all on 4 Slovenija običajno zahteva vsaj 4500 ali kar 5000 evrov. Tudi to je še vedno dobra ponudba glede na prednosti, ki jih ima ta storitev.

Kakovost izdelkov za all on 4 v Sloveniji

Zelo pomembno je, da izberemo zanesljivega izvajalca s kakovostnimi izdelki. Potrebujemo predvsem kakovostne zobne implantate, ki skrbijo za zanesljivo namestitev proteze, seveda pa tudi sama proteza močno odloča o tem, kako zadovoljni bomo s storitvijo all on 4.

envelope