Karcher čistilec oken za vsak dom

Okna so zagotovo ogledalo vašega doma in prostora. Skozi okno pride čudovita sončna svetloba, seveda pa ta ne more zasijati v vsej svoji veličini, če imate umazana in nečista okna. Čiščenje oken je zelo pomembno, čeprav veliko ljudi namerno ali pa nenamerno ta korak, kar izpusti pri svojem čiščenju doma.  Od zdaj naprej vam bo to opravilo postalo veliko bolj všeč, saj bo čiščenje z Karcher čistilcem oken zadeva veliko lažja in bolj praktična. 

S čim vas bo Karcher čistilec oken prepričal?

Prepričal vas bo zagotovo z svojo funkcionalnostjo in odlično tehnologijo. Karcher čistilec oken je odličen zaradi svojih zmogljivosti in funkcij, ki jih nudi. Čiščenje oken bo od zdaj naprej veliko bolj enostavno in prijetno opravilo. Karcher čistilec oken odstrani umazanijo in posesa umazano vodo v enem samem koraku ter s tem prihrani vaš čas.

Najti je možno različne naprave, a vedno je pametno posegati po kakovostni opremi, kot je https://www.karcher-trg.si/izdelki-karcher/dom-in-vrt/baterijski-cistilnik-oken.html. Ponaša se z dolgo življenjsko dobo in zares pusti vrhunske rezultate pri čiščenju. Pri čiščenju ne pušča trdovratnih lis, poleg tega pa nikakor ne poškoduje stekla oziroma površine okna. Če imate visoka in velika okna vam bo ta čistilec zagotovo v veliko pomoč, saj bo čiščenje neizmerno lažje.

Kako uporabljati Karcher čistilec oken in kako le ta očisti okna?

 Njegova zmogljivost pri čiščenju je neverjetna. Čistilec oken Karcher lahko očisti stekleno površino v velikosti pribl. 20m2 s samo 80 ml vode in 5 ml koncentrata čistila za čiščenje steklenih površin, kar pomeni, da boste prihranili tudi pri čistilih.

Krpa, ki se nahaja  pri okenskem čistilcu je sestavljena iz mikrovlaken  in omogoča enostavno čiščenje oken. Med uporabo je ni potrebno menjavati, saj čistilec oken večino umazanije sproti posesa in očisti. Ker krpe ni potrebno menjavati tako prihranite pri vašem času in seveda tudi pri denarju. Pri izdelavi tega čistilca so mislili čisto na vse. Nakup Karcher čistilca za okna vas zagotovo ne bo razočaral.

envelope