Olajšana in bolj udobna nosečnost z blazino za nosečnice

Veliko žensk ima že na splošno težave z spanjem in pravilnim ter udobnim položajem ponoči, ki bi jim omogočal kvaliteten in trden spanec. Med nosečnostjo pa je ta položaj toliko težje najti, saj vas vaš trebušček pri tem ovira. Blazina za nosečnice pomaga izbrati dobro držo za spanje, podpira hrbet in trebuh. Podobni izdelki se razlikujejo po velikosti in obliki

Zakaj je blazina za nosečnice tako priporočljiva za uporabo?

Ogromno je prednosti in funkcij, ki jih nudi kvalitetna blazina za nosečnice. Blazina za nosečnice nudi udobno spanje in pravilno izbiro spalnega položaja, ki nosečnici ne bo povzročala bolečin ali neprijetnosti med samim spanjem. Za nosečnico je kvaliteten in udoben spanec eden od najbolj ključnih faktorjev za zdravo in prijetno nosečnost. Blazina za nosečnice pomaga enakomerno porazdeliti težo in obremenitev na žensko telo saj ima večina nosečnic kar precej velike težave s križem zaradi dodatne obremenitve oziroma zaradi teže.

Blazina za nosečnice se lahko uporablja praktično skozi celotno nosečnost, prav tako pa bo prišla zelo prav tudi po rojstvu otroka. Blazino za nosečnost lahko po porodu uporabljate prav tako za vaše bolj udobno spanje ali pa za namestitev dojenčka pri hranjenju, ko doseže določeno starost. Prav tako pa je lahko blazina za nosečnice uporabna tudi kot ”varovalo” saj vam omogoča, da otroka za par minut, ko morate na primer na toaleto pustiti samega.

Kaj sploh so blazine za nosečnice?

Kot že omenjeno so nepogrešljiv pripomoček za nosečnice pred porodom in seveda tudi po porodu. Nosečnice imajo na voljo veliko izbiro različnih vrst in oblik blazin. Prav tako pa so narejene iz različnih materialov, ki pa morajo seveda biti udobni.

Blazina za nosečnice pa ima mogoče čisto malo pomanjkljivosti. Ena od teh je, da zna blazina za nosečnice zavzeti kar precej prostora, druga pa je ta, da boste malce težje spale z svojim možem.

envelope