Reklamne table lahko na izjemno učinkovit način predstavljajo ponudbo oglaševalca

Med vsemi vrstami tabel so vam najverjetneje najbližje ravno reklamne table. Takšna vrsta lahko na zelo učinkovit način predstavi ponudbo oglaševalcev. Prav tako so dobrodošle, ponekod tudi nujne označevalne pa tudi informacijske table. A ne glede na vrsto, je najpomembneje, da je takšen element dovolj kakovosten. Le na takšen način lahko dosežemo primeren učinek. Na kakovost pa v izjemno veliki meri vplivajo tiskarne, ki se ukvarjajo tudi s tovrstno storitvijo. Ker je ponudbe na trgu kar nekaj, je še toliko važneje, da preverimo čim več različnih tiskarn in tako najdemo ponudnika, ki nam ne nazadnje ustreza tudi v ceni.

Ker so reklamne table postavljene z najrazličnejšimi nameni, se posledično med seboj lahko razlikujejo v kar nekaj lastnostih. Za prav vse pa naj bi bilo značilno, da predstavljajo popoln del dobre marketinške strategije. Na voljo so na primer vrtljive ali pa osvetljene. Slednje še na prav poseben način pritegnejo pozornost mimoidočih. Reklamne table torej v največji meri služijo oglaševanju najrazličnejših podjetij, storitev ter izdelkov. Praviloma so nameščene na stenah večjih stavb, ob cestah, skratka na dovolj obljudenih javnih mestih.

Katere reklamne table so med najdražjimi

Okviren cenovni rang za reklamne table sega nekje med 15 do 85 evri na kos. Seveda so vam na voljo table najrazličnejših dimenzij oziroma velikosti. Najcenejše so tiste, ki so dimenzije 20 krat 20 ali pa 20 krat 50 centimetrov – en kos stane v povprečju do 20 evrov. Za nekoliko večje boste odšteli nekje med 40 in 70 evri. Najdražje pa so tiste vrste, ki imajo dimenzije 200 krat 50, lahko pa so še večje. Te vas stanejo od 85 evrov dalje.

Reklamne table so opazne in upravičujejo tudi večjo investicijo

Sicer pa vam ponudniki omogočajo raznovrstne oblike tabel za reklame, prav tako so lahko različnih barvnih odtenkov ter motivov. Na strošek poleg velikosti v največji meri vplivata tudi sama zahtevnost izvedbe in izbrani material za izvedbo reklamnega napisa. Med najpogosteje izbrane materiale zagotovo sodita PVC in kovina. In če želite, da bo vaša reklamna tabla prav zares služila svojemu namenu, je najpomembneje tudi to, da je nameščena na lokaciji, kjer dovolj pride do izraza. Še toliko bolje je, da je tabla osvetljena, ker tako do izraza pride tudi ponoči.

Reklamne table v obliki stebrov in table brez posebne kategorije

Reklamni stebri so še ena od izjemno dobrih priložnosti oglaševanja. Cena takšnega stebra se v povprečju giblje med 350 in 3600 evri. Na voljo so različne oblike in dimenzije stebrov. Stebri pa so primerni tako za zunanjo kot tudi notranjo rabo. Najpogosteje takšne vrste reklamne table opazimo pred večjimi podjetniškimi objekti, trgovinami, gostilnami ali pred nakupovalnimi centri. Prednost je v tem, da je steber veliko višji in zato tudi precej hitreje opazen – tudi z nekoliko daljše razdalje.

Obstajajo pa tudi takšne vrste reklamnih tabel, ki nimajo prav posebne kategorije. V tem primeru gre za različne table, ki se jih lahko oblikuje po svoji lastni izbiri in ne nazadnje uporabi za darilo, dekoracijo ali pa za posredovanje določenih vrst informacij. Pri tem mislimo na primer na reklamne table za mladoporočenca ali pa na table s smešnimi zapisi, imeni, voščili za rojstni dan ter podobno.

Lahko si izdelate tudi info tablo za podajanje informacij o namenski uporabi izdelkov, prostorov. Sicer pa na takšne vrste tabel lahko naletite tudi v planinah. Na njih so praviloma podane vse potrebne informacije o lokaciji ter o nadmorski višini in še o čem. Cene za takšne vrste tabel pa so lahko zelo različne. Predvsem je to odvisno od dimenzije pa tudi od same oblike. V povprečju pa stanejo nekje med 5 in 25 evri dalje.

Izbira reklamne table in drugih produktov za oglaševanje vašega podjetja

Tiskarne pa vam še zdaleč ne ponujajo samo kakovostno zasnovane reklamne table. Na voljo so namreč še številni drugi učinkoviti produkti oziroma oprijemi, s katerimi lahko naredite dovolj dobro reklamo za svoje storitve in izdelke. Ena od številnih odličnih možnosti je na primer da se odločite za tisk plakatov. Tudi v tem primeru je treba natanko vedeti, kakšne dimenzije naj bo plakat, kaj točno bo natisnjeno na njem ter podobno.

Reklamne table lahko postanejo zelo prepoznavne

Tisk plakatov vam je torej na voljo v tiskarnah. Odlična novica pa je ta, da si takšen tisk lahko naročite kar po spletu. Tudi na njem je precej dobrih ponudnikov, ki vam za le malo denarja lahko pripravijo izjemno kakovosten tisk na plakat. Tiskanje plakatov je še vedno izjemno priljubljena dejavnost, čeprav nekateri menijo, da je digitalno oglaševanje veliko bolj učinkovito. Sicer pa tiskanje plakatov ni nujno namenjeno samo javnemu oglaševanju. Ne nazadnje lahko plakat daste natisniti tudi za povsem svoje namene oziroma za ožji krog ljudi.

Po drugi strani pa si lahko odlično reklamo za svoje podjetje naredite že z odlično izbiro vizitke. Da bo ta res dovolj učinkovita, vam pri oblikovanju lahko pomagajo kar strokovnjaki. Pri izbiri vizitke namreč še zdaleč ni vseeno, kateri barvni odtenki bodo prevladovali in kaj točno je napisano na njih.

envelope