Specialni Epoksi premaz

Premaz epoksi je najosnovnejši epoksi sistem, ki poskrbi za zaščito tal.  Epoksi premaz je eden najbolj priljubljenih v ponudbi, saj je cenovno zelo dostopen poleg tega pa ima veliko število prednosti pred drugimi ostalimi konkurenčnimi premazi. Epoksi premaz je možno kupiti v fizični trgovini pri pooblaščenem prodajalcu ali pa kar preko spleta, kjer so navedene zraven tudi informacije o izdelku.

Epoksi premaz za najvišjo kakovost in največjo zaščito

Tlaki potrebujejo ustrezno zaščito oziroma premaz zato, da se ne obrabijo ali pa poškodujejo. Sami imajo kar precej težko nalogo, saj moraj sami prenašati težke obremenitve. Tlaki so po večini primerov izdelani iz več plasti epoksidne smole ali pa debelejše plasti, te pa se lahko ojačajo z raznimi dodatki. Takšne vrste tlakov so veliko bolj zahtevni za izdelavo, prav tako pa so tudi dražji vendar pa so veliko bolj funkcionalni in trpežni, kar se izkaže v tem da se v delovnem okolju ne obrabijo tako zelo hitro.

Premaz bo tlake še toliko bolj zaščitil, saj dodaja dobro zaščito pred kemičnimi vplivi in podlago ščiti pred splošno obrabo. Poleg zaščite je epoksi premaz odličen tudi zaradi lažjega ohranjanja čistoče in uporabe prostora.

Epoksi obrobe, kot odličen dodatek epoksi premazu

Epoksi obrobe so zaključki med tlakom in steno. Po večini primerov so sestavljene iz epoksi smole in kremenčevega peska. Vgrajujejo se praktično lahko vsepovsod, po navadi v višini od 3 do 6 cm. Epoksi obroba zagotavlja lahko vzdrževanje čistoče, tudi v vogalih, in s tem preprečuje nabiranje nečistoče in bakterij. 

Epoksi premaz in epoksi obrobe so res enostavne za vzdrževanje, saj je čiščenje z njimi veliko bolj enostavno, ker ščitijo tla.

Za vse informacije o epoksi premazu se lahko obrnete na zastopnika v trgovini ali pa direktno kontaktirate Epoksi Horvat, kjer vam bodo z veseljem podali vse željene informacije, ki jih potrebujete.

envelope