Za canyoning Bovec ponuja tudi družinske odprave

Canyoning oziroma soteskanje poznamo predvsem kot adrenalinsko dogodivščino, ki privablja zabave željne avanturiste. Podamo se na pot po dolgi in razgibani soteski, pri tem pa se soočimo tudi z mnogimi nepredvidljivimi ovirami. A ni nujno, da bo temu res tako, saj dobimo tudi druge programe za bolj sproščen canyoning. Bovec ima pri nas najboljšo ponudbo in odpira razne možnosti celo za družine z mlajšimi otroki.

Takšna ponudba je izjemno dobrodošla in pravzaprav pričakovana v turističnem središču, ki ima veliko obiska v poletnem času. Za canyoning Bovec zelo dobro poskrbi, tako z atraktivnimi soteskami kot tudi z zelo dobro razvito ponudbo. Nič čudnega, da brez težav dobimo tudi družinam prilagojene programe.

Kakšen canyoning Bovec ponuja družinam?

Tudi družinske odprave še vedno ostajajo zanimive in atraktivne. Treba se bo preizkusiti v različnih spretnostih in premagati ovire na poti po rečni strugi. Je pa pričakovati, da bo večji poudarek na zabavi in raziskovanju. Otroci bodo rade volje skakali v vodo ali zaplavali v kakšnem bajerju, ne bo jim treba toliko pešačiti. 

Programi so sicer precej raznoliki. Večinoma ima za družinski canyoning Bovec dokaj kratke odprave, ki morda trajajo kakšni dve uri ali celo manj. K temu prištejemo še prevoz, ki trajanje celotnega dogodka podaljša. Gre torej za čisto spodoben izlet, ki bo všeč tako staršem kot otrokom.

Podoben canyoning Bovec nudi začetnikom

Podobni so programi za začetnike, torej za tiste, ki soteskanja še nikoli niso imeli možnosti preizkusiti. Takšen canyoning Bovec predstavlja predvsem turistom, ki želijo na ta način raziskovati neokrnjeno naravo in spoznati zanimivosti manj znanih potokov v Posočju. Vsekakor prav v Bovcu najdemo najboljšo ponudbo, saj je tu več športnih agencij, ki se ukvarjajo s pripravo takšnih programov. Odgovarjajo tudi na potrebe začetnikov, zato lahko brez težav dobimo lažje in krajše programe.

envelope