Zaščitite zaslon telefona, da menjava stekla na telefonu ne bo več potrebna

Vsem se je že zgodilo, da jim je med tapkanjem po telefonu, ta nenadoma zdrsnil iz roke in pade na tla ter razbije zaslon. Velikokrat se zgodi, da je za telefon, ki pade na tla potrebna menjava stekla na telefonu. Steklo, ki se uporablja v telefonih, je zelo krhko. Ljudje si želijo tankih in vitkih telefonov, kar pomeni, da steklo ne more biti zelo debelo in je uporaba trpežnejšega stekla draga, kar bi še povečalo ceno pametnih telefonov. 

Zaslon na dotik pametnega telefona mora imeti možnost tudi zaznavanje dotikov, ki skozi težko steklo ne deluje tako dobro. Najslabše, kar se lahko zgodi telefonu, je, da pade na beton, prod ali asfalt. Ker je menjava stekla na telefonu veliko dražja kot predhodna zaščita, je pametno na steklo namestiti kvalitetno varovalo, v nasprotnem primeru lahko pomagajo le dobri serviserji, kot je https://www.mobistekla.si/.  

Kako lahko zaščitimo telefon pred menjavo stekla 

Ščitniki zaslona ne stanejo veliko, zamenjava pokvarjenega zaslona pa lahko stane več sto. Zaščita iz plastične folije ščiti zaslon samo pred praskami, zato je veliko boljša ideja, da za pametne telefone uporabite zaščito zaslona iz kaljenega stekla. Menjava stekla na telefonu zagotovo ne bo potrebna, če boste imeli ščitnik za zaslon iz kaljenega stekla so odporni na udarce in občutek zaslona je enak telefonu brez njega. 

Ko se zaščitnik zaslona zlomi, ga je enostavno zamenjati – običajno se sam telefon sploh ne poškoduje. Tudi če zaščitite telefon z ​​zaščitnimi zasloni iz kaljenega stekla, ne pozabite, da gre za zelo krhek predmet. Menjava stekla na telefonu bo lahko bo ob grdih padcih lahko vseeno potrebna 

Ohišje telefona zaščitite s primerno zaščitno torbico 

Poleg zaslona je tudi zelo priporočljivo zaščititi ogrodje telefona, saj ga tudi tako menjava stekla na telefonu ne bo potrebna. 

Kvaliteten etui ščiti tudi kamero telefona pred praskami, ko je postavljena na mizo. 

envelope