Lokomotivček Tomaž in prijatelji

Lokomotivček Tomaž in prijatelji: igrače s katerimi se bo vaš otrok dolgo igral

Ste že pisali Božičku? Je tudi vaš malček navdušen nad risanko lokomotivček Tomaž in prijatelji? Igrače na temo te priljubljene risanke so zelo popularne in zagotovo jih bo vaš otrok zelo vesel.

Lokomotivček Tomaž in prijatelji: igrače, risanka, posteljnina, pa še kaj

Če imate doma majhne otroke, potem zagotovo poznate risanko lokomotivček Tomaž in prijatelji. Igrače na temo te zelo priljubljene risanke, so lahko lepo darilo za vašega malčka. Glavni junak te risanke je majhna lokomotiva, modre barve. Vlakec Tomaž se vsak dan poda na novo dogodivščino, na kateri ga spremljajo prijatelji Jakob, Lili, Poldi, Gorazd in Henrik. Ker se na njihovih pustolovščinah vedno kaj zaplete, načelnik postaje in debeli sprevodnik pomagata, da se dogodivščine končajo s srečnim koncem. Zanimive zgodbe, ki se dogajajo simpatičnemu lokomotivčku, vsak dan skozi risanko, otroke učijo o zanimivih stvareh. Poleg tega, da se otroci ob gledanju risanke kaj naučijo, se tudi veliko smejijo. Glede na to, kako je vlakec Tomaž prisrčen lik v risanki, ni čudno, da ga imajo otroci radi. Ker pa je ta risanka tako popularna, so po njej nastale tudi igrače. Lokomotivček Tomaž in prijatelji igrače, so super ideja, če ne veste kaj podariti svojemu otroku za darilo. Sploh če je navdušen nad to risanko. 

Prav tako, kot igrače na temo lokomotivček Tomaž in prijatelji, pa je priljubljena tudi posteljnina s slikami vlakca Tomaža. Lahko pa za darilo podarite tudi dežnik, kozarčke, sestavljanko in še kaj bi se našlo z motivom lokomotivčka Tomaža in bi zagotovo zelo razveselilo vašega malčka.

Lokomotivček Tomaž in prijatelji: igrače, ki so kvalitetne

V vseh trgovinah z otroškimi igračami lahko kupite igrače lokomotovček Tomaž in prijatelji. Najbolj znan je seveda moder vlakec, ki je kot nekakšen zaščitni znak te risanke. Poleg modre lokomotive, pa lahko kupite tudi Tomaževe prijatelje. Henrik je zelena lokomotiva, Jakob je rdeča lokomotiva, Harold pa je bel hlikopter. Tomaževih prijateljčkov je še več, tako, da imate res veliko izbire, katere igrače izbrati za svojega otroka. Zelo popularna je igrača tovorni vagon, ki vsebuje tudi lokomotivo presenečenja v obliki majhne figurice. Lahko pa kupite celo železniško progo s tračnicami in pripadajočimi vlakci, kasneje pa si lahko otrok zbirko dopolnjuje z novimi vlakci, različnimi elementi proge, transportnim kompletom, komplet za porušitev rudnika in drugimi dodatki, ki so izdelani na temo risanke. Ne glede na to, katero igračo iz zbirke lokomotivček Tomaž in prijatelji boste izbrali, bo vaš otrok zadovoljen. In zadovoljni boste tudi vi, saj so igrače zelo kavlitetne, kar pa pomeni, da se bo lahko otrok s temi igračami igral zelo dolgo. Večinoma vsi deli igrač so narejeni iz plastike, kar pomeni, da ni potrebno vzdrževanje, le na vsake toliko časa jih obrišete z mokro krpo. Ker pa je plastika kvalitetna, jih lahko ob umazaniji, perete tudi v pralnem stroju. Enostavno jih položite v vrečko za pranje občutljivega perila in stroj nastavite na najmanjši program. Če se želite prepričati o negi igrač, lahko v google vtipkate lokomotivček Tomaž in prijatelji igrače pranje in vas bodo zadetki vodili do spletne strani, kjer imate vse razloženo.

Kje lahko kupim igrače lokomotivček Tomaž in prijatelji?

Lokomotivček Tomaž in prijatelji igrače lahko kupite po vseh bolje založenih trgovinah z igračami. Lahko pa jih naročite tudi na spletu. Če želite kupiti igrače po malo nižji ceni, predlagamo, da jih naročite preko spleta iz tujine. Če boste v Google vpisali lokomotivček Tomaž in prijatelji igrače, boste našli slovenske spletne trgovine, ki prodajajo igrače. Tako boste mogli za nakup iz tujine v iskalnik vpisati angleški prevod igrače. V tujih spletnih trgovinah, boste verjetno imeli tudi več izbire. 

envelope